Uslovi korišćenja:

Poštovani korisnici, molimo vas da pre korišcenja naših usluga, pažljivo procitate sledece uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znaci da ste ove uslove procitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite ovu prezentaciju.

Dobrodošli na sajt sobotashop.rs. Šobota d.o.o vam omogucava korišcenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uslovima korišcenja. Uslovi korišcenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge sobotashop.rs. Korišcenjem bilo kog dela portala, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišcenje sadržaja ovog portala iskljucivo za licnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Opšte odredbe

Šobota d.o.o. ima autorska prava na sve sadržaje. Neovlašceno korišcenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Šobota d.o.o. administrira ovu lokaciju iz Beograda, Srbija. Ni na koji nacin ne izjavljuje da su materijali ili usluge na ovoj lokaciji prikladni ili dostupni za korišcenje izvan Srbije, a pristupanje iz podrucja gde je njihov sadržaj nezakonit je zabranjeno. Nije dopušteno korišcenje ili izvoz, odnosno uvoz, radi izvoza materijala ili usluga na ovoj lokaciji niti bilo koje kopiranje ili prilagodavanje u suprotnosti sa važecim zakonima ili propisima ukljucujuci, bez ogranicenja, izvozne zakone i propise Srbije. Ako odlucite da pristupite ovoj lokaciji izvan Srbije, to radite na sopstvenu inicijativu i smatrate se odgovornim za poštovanje važecih lokalnih zakona. Ovi Uslovi se tumace u skladu sa zakonima Republike Srbije i nece se primenjivati nacela o rešavanju neusaglašenosti zakona.

Šobota d.o.o. može revidirati ove Uslove bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta. Povremeno posecujte ovu stranicu da biste pregledali Uslove koji trenutno važe, zato što su oni za vas obavezujuci. Odredene odredbe ovih Uslova mogu se zameniti izricito navedenim pravnim obaveštenjima i uslovima dostupnim na odredenim stranicama ove lokacije.

Materijal koji prosleduje korisnik (komentari i drugi sadržaji)

Licni podaci koje prosledite sajtu www.sobotashop.rs u svrhu dobijanja proizvoda ili usluga bice tretirane u skladu sa našim dokumentom o privatnosti na mreži. Zabranjeno je slanje ili prenošenje na ovu lokaciju ili sa nje bilo kojih nezakonitih, pretecih, uvredljivih, klevetnickih, opscenih, pornografskih ili drugih materijala koji su u suprotnosti s bilo kojim zakonom.

Šobota d.o.o. na ovoj lokaciji ne želi od vas da prima poverljive ili druge informacije kojima ne može slobodno da raspolaže. Svi materijali, informacije ili druga saopštenja koja prenosite ili šaljete na ovu lokaciju nece se smatrati poverljivim i onima kojima se ne može slobodno raspolagati. sobotashop.rs nema nikakve obaveze prema ovim saopštenjima. Naši zaposleni mogu da kopiraju, otkrivaju, distribuiraju, primenjuju ili na drugi nacin koriste saopštenja i sve podatke, slike, zvukove, tekst i sve ostale materijale u njima sadržane za bilo koje odnosno za sve komercijalne i nekomercijalne svrhe.

Naravno, u ovu grupu podataka ne spadaju vaši licni podaci. Njih, u skladu sa našom Politikom privatnosti, koristimo samo za internu upotrebu, ne obelodanjujemo niti prosledujemo trecim licima, vec koristimo iskljucivo za potrebe obrade vaših porudžbenica.

Blog

Šobota d.o.o. može, ali nema obavezu da nadgleda ili pregleda bilo koji deo lokacije na kome korisnici prenose ili šalju saopštenja ili komuniciraju iskljucivo medusobno, ukljucujuci, ali ne ogranicavajuci se na korisnicki forum, kao i sadržaj bilo kog od ovakvih saopštenja. Medutim,
Šobota d.o.o. se ne smatra odgovornim za sadržaj bilo kog od navedenih saopštenja, bez obzira proizilazi li ili ne iz zakona o autorskim pravima, kleveti, privatnosti, opscenosti ili drugog.
Šobota d.o.o. zadržava pravo da ukloni poruke koje sadrže materijal koji smatramo nepristojnim, klevetnickim, opscenim ili na bilo koji drugi nacin neprihvatljivim.

Sve informacije vezane uz transakcije kupac – prodavnica
Šobota d.o.o., smatraju se poslovnom tajnom, i prema njima se treba ophoditi skladno zakonskim propisima Republike Srbije.

Zaštita privatnost podataka:

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoc tih podataka bicemo u mogucnosti da Vam isporucimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. U naše ime obavezujemo se da cemo cuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim obicajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogucnost izbora ukljucujuci mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo cuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Šobota d.o.o. odgovorni su za poštovanje nacela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosledujemo trecim licima.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obradujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posecuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogucili Vam jednostavnije korišcenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Saglasnost i promene uslova

Korišcenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim Uslovima korišcenja.Šobota d.o.o. se obavezuje da ce se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važece tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Uslovi o dostavi:

Šobota d.o.o ima potpisan ugovor sa kurirskom službom AKS d.o.o Beograd i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije!
Za sve narudžbine primljene do 16 od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 3 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slucaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak – dakle iduci radni dan.
Ukoliko je nacin placanja preko racuna, isporuka je do 3 radna dana, nakon evidentiranja uplate.
Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.
Dodatne informacije

Artikli ce biti zapakovani tako da ne mogu biti ošteceni uobicajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan da proveri eventualna oštecenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbije da preuzme pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštecenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštecenja nastalih prilikom dostave nece biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan da potpiše otpremnicu koju uzima dostavni radnik AKS d.o.o. Beograd. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Ogranicenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.sobotashop.rs se vrši iskljucivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije trenutno nije moguca.

Cena isporuke

Za narucenu robu iznosa do 5.000 RSD dostava se naplacuje po važecem cenovniku AKS d.o.o Za robu cija je vrednost preko 5.000 RSD dostava se ne naplacuje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledecu e-mail adresu: office@sobota.rs

  • Elgon Srbija
  • Elgon Srbija
  • Elgon Srbija

Copyright 2020. Zoran Šobota | All Rights Reserved.