O Nama

DOBRODOŠLI U EDUCUT HAIR ACADEMY ZORAN ŠOBOTA

Educut hair academy Zoran Šobota - namenjena je svima koji žele da usavrše i osavremene znanje, ali i onima koji hoće da upgrade-uju svoje poslovanje, menadžment i marketing.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Mi kao tim edukatora, koje predvode Zoran i Ana Šobota, na akademiji Educut, verujemo u neprekidni tok učenja i usavršavanja. Naša namera je da vam pružimo okruženje koje predstavlja, promoviše i motiviše rast.

Naši kursevi osmišljeni su kao reprezenti trenutka u kom živimo, savremeni i relevantni, kreirani tako da podstiču inovativnost i izraz koji će vremenom postati pečat vašeg rada. Posvećeni smo ideji da samo besprekorna tehnika kojoj prethodi znanje stvara osnovu za kreativnost.

Educut hair academy Zoran Šobota nalazi se na Novom Beogradu, u ulici Mileve Marić Ajnštajn mapa. Parking mesto vam je obezbeđeno, dok oni koji dolaze iz drugih gradova imaju posebne pogodnosti za smeštaj preko NovelInn-a!

Informacije na +381692397711

Obuke za frizere

Zoran Šobota adaptirao je i iskustvom obogatio kurs koji je završio na Sassoon Academy London, čiji će vam najvažniji segmenti biti preneti.

Kroz proces saznavanja, primenjivanja i vežbanja tehnika šišanja, farbanja i oblikovanja kose naučićete da prilagodite alat sopstvenoj anatomiji, da besprekorno delite sekcije, stepenujete, gradirate, uvidećete važnost oblika i balansa, te kako da naglasite strukturu lica i učinite krajnji proizvod svaki put istim.

ja.jpg

Zoran Šobota

Naš 

Tim

Naš tim je sastavljen od iskusnih frizera i dedukatora .

Read More

IMG_5820.jpg

Ana Šobota

IMG_5668.jpg

Natalia Volkova

ON THE GO

Usavršavajte se usput.

Naša video škola vam omogućava usavršavanje vaših veština uz pomoć novih tehnologija dostupnih putem računara, tableta i mobilnih telefona.

IMG_5723.jpg

Jelena Jovanovski

sale.jpg

Aleksandar Miščević

IMG_5771.jpg

Voislav Đurović

1/2

CLASSIC GEO CUT 5 dana

 

Ključne veštine neophodne za uspešnu frizersku karijeru saznaćete kroz petodnevni kurs u trajanju od 4 sata dnevno. Cilj Classic geo cut kursa su edukacija početnika i usavršavanje iskusnih frizera. Kompletno znanje neophodno za stabilnu osnovu stiče se temeljnom objašnjenom i demonstriranom teorijom, kao i prilikom da se svaka od tehnika proba pod supervizijom naših edukatora.

DSC_0537-01.jpeg

Clasic Coloring 5 dana

Petodnevni kurs koloringa:

Ana Šobota, Elgonov color master, tokom pet dana trajanja CLASSIC COLORING kursa sa vama prolazi
osnovnu teoriju boja, sa demonstrativnom radionicom.

DESIGN

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Consulting

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Lejla Kantar

Kurs geometrije je odličan, rešava sve nedoumice i pomaže da shvatimo još bolje naš posao! Iskrene preporuke! 🙂

Lela Mihajlović

Hvala od ❤️ najbolji ste 👍radujem se još nekoj edukaciji, bravo 👏👏👏 Pozdrav

Jelena Dunđerović

Hvala Zoran Sobota na nesebicnom davanju znanja kao i sebe da uspesnorenesete isto. Kursevi su za svaku preporuku,da naucite, proverite ili usavrsite vase znanje.Veliki pozdrav

Technology

Make this yours. Add images, text and links, or connect data from your collection.

  • Elgon Srbija
  • Elgon Srbija
  • Elgon Srbija

Copyright 2020. Zoran Šobota | All Rights Reserved.